Hoidot

Hieronta
Kasvohoito
Kasvojen puhdistus
Jalkahoito
Käsihoito
Ripset ja kulmat
Aromaterapia
Kosmeettinen lymfa
Vartalonaamio
Sokerointi

 

Hieronta
Kaikkien muiden hoitojen rinnalla teen edelleen perinteistä hierontaa, intialaista ylävartalo- ja päähierontaa. Hoidon kesto 30-120 min.

Kasvohoito
Kasvohoidossa tehdään alkupuhdistus, kuorinta, höyrytys, tarvittaessa syväpuhdistus, desinfiointi, tehotipat, hieronta, naamio ja loppuvoide, joiden avulla pyritään puhdistamaan, pehmittämään, elvyttämään ja rauhoittamaan ihon toimintoja ja hoitamaan kosmeettisia ja iän mukanaan tuomia ihomuutoksia. Hoidon kesto n. 60-90 min.

Kasvojen puhdistus
Kasvojen puhdistuksessa poistetaan iholta eritteet, ehostus ja ulkopäin tullut lika sekä iho kuoritaan kuorintavoiteella ja höyrytetään, epäpuhtaudet poistetaan komedoraudalla, levitetään kasvoille naamio ja lopuksi voide. Hoidon kesto n. 60 min.

Jalkahoito
Jalkojen ihoa pitää hoitaa hyvin, kantavathan jalkamme koko kehomme painon. Jalkahoidossa jalat ensin kylvetetään, jonka jälkeen poistetaan kovettumat scalpellilla. Jalat raspataan sileiksi ja kynnet lyhennetään, puhdistetaan, viilataan, kynsinauhat hoidetaan ja asiakkaan halutessa kynnet lakataan. Lopuksi jalat hierotaan ja rasvataan. Hoidon kesto 90 min.

Käsihoito
Käsillä tehdään päivän mittaan monia asioita. Ne joutuvat alttiiksi vedelle ja lialle. Käsissä voi olla erilaisia ihottumia ja kynsimuutoksia. Käsihoidossa vanha kynsilakka poistetaan, kynnet viilataan ja muotoillaan tarpeen mukaan. Kynsinauhoihin laitetaan kynsinauha vesi, jonka jälkeen käsi liotetaan vedessä. Liuotuksen jälkeen laitetaan kynsinauhavesi uudelleen ja käsitellään kynsinauhat. Kynnet puhdistetaan, harjataan ja kynsiin laitetaan kynsinauhaöljy, jonka jälkeen kädet hierotaan. Lopuksi kynnet lakataan. Hoidon kesto n. 30 min.

Ripset ja kulmat
Silmäripsille soveltuvat värit ovat musta, sinimusta ja ruskea. Kulmakarvoille sopivat värit ovat musta tai tummanruskea. Hoidon kesto n. 20 min.
Jos asiakas on ottanut joskus hennatatuoinnin, hän saattaa olla allerginen väriaineille.

Aromaterapia
Aromaterapiassa hierotaan kevyesti tarkoituksena rentouttaa asiakas. Terapia perustuu eteerisiin öljyihin, joilla on erilaisia vaikutuksia. Vaikutukset voivat olla esim. virkistävä ja energisoiva, tasapainottava tai rentouttava. Aineet imeytyvät ihon läpi elvyttäen samalla pintaverenkiertoa ja kiihdyttäen aineenvaihduntaa. Koko vartalo hierotaan ja jalanpohjista käydään läpi vyöhyketerapiapisteet. Hidon kesto n. 90 min.
Hoitoa ei suositella, jos asiakkaalla on:
homeopaattinen lääkitys, sulfalääkitys, aknelääkitys, sädehoito/syöpäkasvain, raskaana ollessa.

Kosmeettinen lymfa
Kosmeettinen lymfahieronta on hyvin kevyttä, imusuonistoon kohdistuvaa hierontaa. Sillä pyritään saamaan kehon nesteet liikkeelle ja poistamaan liika neste elimistöstä. Hoidon tarkoituksena on rentouttaa, poistaa kipua ja vähentää turvotusta. Hoidon kesto n. 90 min.
Hoitoa ei suositella, jos asiakkaalla on:
akuutti infektio, syvä laskimotukos, pahanlaatuinen kasvain

Vartalonaamio
Rentouttaa, vähentää stressiä, lisää lymfa- ja verenkiertoa, lisää kehon aineenvaihduntaa ja aktivoi ihon kosteustasapainoa. Hoidossa iho kuoritaan, jonka jälkeen levitetään naamio, asiakas kääritään vartalomuoviin ja peitellään, vaikutusaika n. 20 min. Kääreet avataan, naamio pestään pois jonka jälkeen hieromalla levitetään kosteuttava loppuvoide tai öljy. Hoidon kesto 90 min.

Sokerointi
Sokerointi on karvanpoistomenetelmä, joka on hellävaraisempi kuin vahapoisto. Karvankasvu myös vähenee ja karvan laatu on hennompi sokeroinnin jälkeen. Sokeroinnilla voidaan poistaa karvoja kehon joka alueelta.
Hoito ei sovi jos asiakkaalla on:
näkyvät suonikohjut, uusia arpia, auringon polttama iho, syyliä, isokokoisia mustelmia, varsiluomia tai kohollaan olevia luomia, suuri annos A-vitamiinia esim. roacutan, retin A-hoito